22 Kasım 2012 Perşembe

ERGİN KONUKSEVER'İN FOTOĞRAF SERGİSİ...

                İstanbul Kültür Sanat ve Yaşam Derneği'nin organizasyonuyla düzenlenen "Tarihe Işık Tutan Objektif Gazi Gazeteci Ergin Konuksever" fotoğraf sergisi, Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde açıldı.
                                     Kamil Dede (solda), Ulaş Bardakçı (ortada), Mahir Çayan (sağda)   
       Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Onur Kurulu Üyesi ve İstanbul Gazeteciler Derneği Basın Meclisi Başkanı Ergin Konuksever’in fotoğraf sergisinin açılışını TGC Başkanı Orhan Erinç yaptı. Serginin açılışına İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Engin Köklüçınar ile CHP eski milletvekili ve Gaziantep eski belediye başkanı Celal Doğan'ın yanı sıra çok sayıda gazeteci ile davetli katıldı.
                                          Deniz Gezmiş Sultanahmet Alman Çeşmesi önünde
       Ergin Konuksever, "Hazandan Önce Babıali" kitabımda 68 öğrenci olaylarını, Kıbrıs Barış Harekatı'nı, gazetecilikte yaşadığı ilginç olayları detaylı bir şekilde anlatmıştı. Ancak, yer darlığı nedeniyle Türk basınına ışık tutacak fotoğraflarına yer verememiştik.
                                          Hüseyin İnan (ortada), Yusuf Aslan (sağda)
       Ergin Konuksever'le fotoğraf sergisini bugün birlikte gezmek ve fotoğraf çekmek için sözleştik. Hava yağışlı idi. Konuksever, trafik yoğunluğu nedeniyle sözleştiğimiz saatte gelemedi, gelinceye kadar sergiyi dolaştım, daha sonra da Kültür Merkezi'nde görevli Suna Olcak Özbek hanımla sohbet ettik. Yarım saat gecikmeyle Konuksever ve İstanbul Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Neşe Berber, sergi salonuna geldiler. Sergiyi Ergin Konuksever ile bir kez daha dolaştık. Sergiden bolca fotoğraf çektim.
                                         Ergin Konuksever en beğendiği fotoğraflarından birinin önünde...
  (Süleyman Boyoğlu)


        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder