24 Ocak 2012 Salı

GAZETECİ DÜZYOL'UN ANNESİ TRAFİK TERÖRÜNE YENİK DÜŞTÜ...

                Gazeteci Eylem Düzyol'un kardeşi Sinan Düzyol, Yenibosna Cemevi'nde başsağlığı dileklerini kabul etti.
                                                                (Fotoğraf: Süleyman Boyoğlu)
             
             Taraf Gazetesi Ekonomi Editörü Eylem Düzyol’un annesi Suna Düzyol, 21 Ocak Cumartesi günü İstanbul-Çengelköy’de Ramazan Çakır’ın kullandığı 34 VS 7525 plakalı halk otobüsünden inerken şoförün ihmali sonucu kapıya sıkışarak yerde sürüklendi. Suna Düzyol,  ilk müdahalenin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
              Hastanede yapılan tetkikler ve röntgen çekiminden sonra bir bacağı ve kolunun kırıldığı anlaşıldı. Kol ve bacak alçıya alındı. Tansiyon ve şeker hastalığı bulunan Suna Düzyol, Pazar günü aniden fenalaştı, solunum yetmezliği yaşamaya başladı. Duran kalbi çalıştırıldı. Tam teşekküllü hastanede yoğun bakım ünitesi ve solunum cihazı bulunamadığı için Bahçelievler’de bulunan Medicana Hastanesi’ne götürülmeye karar verildi. Suna Düzyol’u taşıyan ambulans ters yolda bulunan kapan nedeniyle iki lastiği birden patladı. Lastikler tamir edilip hastaneye varıldığında zaman kaybı yaşandı. Suna Düzyol, hastanede solunum cihazına bağlandı, ancak 23 Ocak Pazartesi günü sabaha karşı yaşamını yitirdi.
             Suna Düzyol için bugün öğlen Yenibosna Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir, Eylem Düzyol’un ailesi, gazeteci arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Suna Düzyol İstanbul’da toprağa verildi. Meslektaşımız Eylem Düzyol’a başsağlığı diliyoruz.  
             

1 yorum:

  1. Benim asıl merak ettiğim.
    Suna Düzyol normal bir vatandaş değil de,
    Bir milletvekili annesi yada kardeşi yada yakın çok yakın bir akrabası olsaydı.
    yine sonuç böyle saçma sapan birşey mi olacaktı?

    Akepeli bir bakanın akrabası olduğundaki mahkeme sonucunu çok merak ediyorum.

    Yazıklar olsun Adaletsiz !!! Adalet Sistemimize...

    YanıtlaSil